Benefietconcert Kerkrade

Zingen voor het goede doel!

Wat is er nou mooier dan doen waar wij goed in zijn en veel plezier aan beleven en daar dan ook nog eens een héél goed doel mee steunen? Niets toch?

Allemaal kennen we wel de ellendige verhalen van mensen met kanker uit onze omgeving, iets verderaf of heel dichtbij. Misschien heeft deze vreselijke ziekte jezelf of een dierbare getroffen. Een afschuwelijke schok en situatie voor iedereen. Als volwassene al nauwelijks te bevatten. Maar wat als een kind kanker krijgt, dan staat de hele wereld op zijn kop. Dat zou niet mogen, maar het gebeurt toch. Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter. Daarvoor zet Stichting Kika zich in. Het doel van Kika is de overlevingskans van een kind met kanker te verhogen naar 95%. Zij werven fondsen voor vernieuwend onderzoek naar genezing, maar ook minder pijn tijdens behandeling en een hogere kwaliteit van leven.

En wij kunnen en mogen ons steentje daaraan bijdragen! Want wij doen mee aan het benefietconcert op zaterdag 9 november om 20 uur in Kerkrade. Georganiseerd door Véron en Dion. Het wordt een prachtig concert van in totaal maar liefst 10 koren! Te weten: Beeker Liedertafel, Nijmeegs Mannenkoor, Cantate Kamerkoor Venlo, Kamerkoor Limburg, Vivace Weert, Chèvremonts Mannenkoor, Femmes Vocales Meijel, het CantaYoung kinderkoor uit Kerkrade en wij zelf natuurlijk.

Dus noteer in ieder geval de datum 9 november alvast in uw agenda. Kijk eens op de site van de Stichting Kika, www.kika.nl. Een geweldig mooi doel, waaraan wij ons steentje bij mogen dragen!

Voor toegangskaarten zie poster hieronder.

 

(Uit het verenigingsblad De Maerelink)