Seizoensafsluiting

15 november 2018

En alweer waren de weergoden ons goed gezind, ik denk dat ze veel van muziek houden en met name van Zang en Muziek.

Langzaam kwam iedereen binnendruppelen op het mooie terras bij de Pastorie. We waren met z’n allen blij verrast dat ook onze voorzitter André ten tonele verscheen. Hij zag er goed uit en hij bevestigde ook dat het goed ging, operatie en behandeling alles naar wens verlopen. Gelukkig maar, het was toch een heel spannende gebeurtenis.

Verderop, bij de oude Rattentoren stonden ze al klaar, de drums, trommels, bongo’s, een aanzienlijk aantal percussie instrumenten op ’n rij.

Onze instructeur Eddie Claessens was druk bezig met de voorbereidingen, ik denk dat hij zich ook mentaal een beetje moest voorbereiden, want wij waren wel met een erg grote groep. Wij zijn natuurlijk gewend om keurig te zwijgen en te luisteren naar de dirigent (misschien niet zo heel keurig maar toch…) het ging best goed.

Het ging vooral hard, soms helemaal ín en soms volledig uít de maat, maar we hadden er in ieder geval veel plezier in. Toch lekker om er zo nu en dan flink op los te slaan, als het een dag eens helemaal tegenzit is dat een perfecte therapie.

Toen we waren uitgetrommeld stond er een heerlijk warm buffet voor ons klaar.

Er werd lekker gegeten, gedronken, gepraat, gelachen, kortom het was weer ouderwets gezellig, zoals bij ons koor te doen gebruikelijk.

André nam het woord om iedereen te bedanken voor zijn/haar inzet gedurende het afgelopen seizoen, om afscheid te nemen van Wies Weijts, om Monique Vos, Wies Weijts en Veron Meijers te danken voor de perfecte organisatie en last but nog least, om Ed van Wegberg van harte te feliciteren met zijn 80 ste verjaardag. Ed ontving vanwege het behalen van dit kroonjaar een kleurig boeket bloemen. Mensen zeg zelf, wat ziet die Ed er nog goed uit voor een man van 80, daar wil ik wel voor tekenen!

 

Terug naar het overzicht