Sentimental Journey 2

“Zang en Muziek” presenteert SENTIMENTAL JOURNEY 2.

Op donderdagavond 5 september a.s. is het zover. “Zang en Muziek” presenteert voor de tweede keer “Sentimental Journey”.  Het koor gaat tijdens dit concert terug in de tijd, naar de roerige jaren 60 en 70.
Onder leiding van Dion Ritten, met aan de piano Véron Jongstra en Mark de Wit op het slagwerk, gaat het publiek genieten, en tijdens de sing-along meezingen met liedjes die muziekgeschiedenis hebben geschreven en die anno 2024 nog niets van hun charme hebben verloren.

Het concert “Sentimental Journey 2” is gratis toegankelijk en vindt plaats in Café-Zaal de Ster in Maasniel. Aanvang is 20.30 uur, de zaal gaat open om 20.00 uur.

Kom gezellig luisteren en laat je inspireren tijdens deze nostalgische muzikale reis.

“Zang en Muziek” is altijd op zoek naar nieuwe leden.

Mocht je interesse hebben en wil je niet wachten tot 5 september, dan ben je van harte welkom om te proeven of dit koor bij  je past. Het aspirant-lidmaatschap wordt voor 3 maanden gratis aangeboden. De repetities vinden plaats op de donderdagavond van 20.00 uur tot 22.15 uur in Café-Zaal de Ster in Maasniel.
Het is toch mooi om lid te worden/zijn van een veelzijdig koor, waarin prestatie, plezier en vriendschap centraal staan.